Forside Udskriv


Instruktør oversigt

Hvem er vi?                                                              
Alle vores instruktører har stor erfaring indenfor hundetræning, og er løbende på kurser for at få helt nye input. Udover at være forsynet med en bred viden om træningsmetoder, har alle instruktører gennemgået kurser om adfærd, lederskab og indlæring.
 
Her kan du se en lille profil af vores instruktører :
 
Carsten Hansen:
Carsten er godkendt FCI instruktør, og har taget sin uddannelse i rottweilerklubben danmark. Udover dette han har gennemgået utallige kurser i hundeadfærd, spor og udvidet lydighed. Carsten har sin helt egen måde at undervise på, hvilket aldrig bliver kedeligt. Desværre kan han også tale hund og teori i timevis, men han er dog blevet bedre med årene. Carsten træner desuden sin egen schæferhund til konkurrence i IPO sportshundeprogrammet.  

Jesper Jensen:
Jespers baggrund er meget lig Carsten´s, dog med sin erfaring fra schäferhundeklubben. Jesper træner vores kåringshold og har selv en schæferhund. Jesper har fået ny hvalp og er derfor ikke med til at træne mandagsholdet da han er til træning et andet sted. 


Jens Duncan: 
Jens har trænet hund i 16 år og har været på mange kurser. Haft nogle pauser fra klubben ind imellem, men kommer altid tilbage til os. Jens kommer tilbage efter at hans skuldre har voldet lidt skade. Det er vi alle glade for at have ham tilbage om tirsdagen. 

Henrik Schwartz: 
Henrik har trænet i klubben i 5 år med sin hund Lulu som er en goldenritriver. Henrik er meget ihærdig med træningen med sin egen hund og bruger derfor mange timer på at få det hele til at sidde lige i skabet. Henrik har taget nogle kurser i adfærd - spor - hundesprog/stress ved hunde - trænings metoder. Henrik er god til at give forklaringer og fordybelse i sin træning. Spor er det bedste Henrik ved, derfor også spor egniet i klubben PT.