Forside Udskriv


Værd at vide

Her på siden kan du finde alverdens information om hunde:
Der er lidt om hunderacer, foder, alternativ træning osv. 


Eksempler på gode hunde til sport:

Belgian Malinois:

Denne hyrdehund er aktiv, kompromisløs, frygtløs og ikke til at køre træt. Den er brugt af politiet og forsvaret, men bliver også brugt som narko og bombe hund. Ikke en hund for førstegangs købere.

Australian Sheperd:
Denne hyrdehund er super aktiv og meget intelligent. Den er bygget til at arbejde og er utroligt udholdende. Det vil med succes kun deltage i alle hundesportsgrene.

Rottweiler:
Rottweileren er en stor og robust hund, som mange bruger til hundesport.  Den er frygtsom, men kan tillige være blid som et lam. Rottweileren er intelligent og skal have stimuleret både hjerne og muskler.

Border Collie:
Border Collie adræt, atletisk, lynende hurtig, udholdende, aktiv og meget intelligent. Dens motionsbehov er stort og da den er så ekstremt intelligent har den også brug for at få stimuleret hjernen.

Boxer:
Den altid glade boxer er en hund med et forholdsvis stort motionsbehov. Den er glad for at løbe, og elsker at komme med hvis man tager cyklen frem. Den er en meget legesyg hunderace, og det siges at en boxer altid vil være lidt hvalpet.

Schæfer:
Schæferhunden er en stærk og sporty hund med et stort motionsbehov, og en stor intelligens, og der for er det vigtigt at den bliver stimuleret både fysisk og psykisk.  

Irsk Setter:
Den smukke og yndefulde setter en hund for sporty personer. Den har brug for at komme med ud på lange ture. Denne jagthund kan løbe i timevis og en den elsker at komme med ud på lange cykel ture. det